Deze dinsdagavond veel Blues in Richard’s Platenkast!

Met name het 1e uur lekkere up-tempo muziek met Jimmie Vaughan als “Artiest van de Week” met zijn vrolijke funky Rhythm & Blues klanken. Verder oude én nieuwe Soul van Joe Tex en Nick Waterhouse, een verrassend duet tussen Country en Soul iconen Lyle Lovett & Al Green, Ouwe Blues knakkers als Bo Diddley en John Lee Hooker, pakkende Americana van Joe Purdy, vergeten “Oh-ja” ééndagsvliegen, heerlijke gospel-soul van The Holmes Brothers, Bettye LaVette en Phoebe Snow, het eerste synthesizer pop nummer in 1970 én een prachtige uitsmijter aan einde 2e uur. Alle reden om de oren goed te spitsen aankomende dinsdagavond vanaf 21 uur! Reageren kan via deplatenkast@omroephw.nl. Terug óf opnieuw luisteren kan ook met Programma Gemist op de Omroep site. Veel luisterplezier gewenst door uw gastheer/presentator Richard Zegers.