De laatste Huiskamerdisco-> editie: “Gewoon je … houden”!

De Huiskamerdisco show is in de loop van maanden gegroeid naar een show met niet alleen maar Disco classics, de naam past eigenlijk niet meer bij de show. Vanaf volgende week start jouw zaterdagavond met “Club 96”, met de beste Soul, Funk, Disco en een tikkie Djezzzz. Presentatie Norbert Ketting!

In de Huiskamerdisco show editie: “Gewoon je … houden”, alleen maar echte disco knallers, non-stop ear-bangers. In deze editie de muziek horen en voelen zonder geklets en zoals Frits Spits zou zeggen: “Je hoort de platen helemaal”. Op FM 96.0 of https://www.omroephw.nl/spelers/radiospeler.php

Tot zaterdagavond, Huiskamerdisco show 1800-2000. oa. 12 inchers van LTD, KC and the Sunshineband, Jimmy Bo Horne, Lakeside, Players Association, Yazoo, en vele, vele anderen!