De Hoeksche Waardse Senioren Partij in de startblokken

Seniorenpartij 2020

De Hoeksche Waardse Senioren Partij is op dit moment al bezig met de voorbereidingen van de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Nu zul je denken; “is dit niet rijkelijk vroeg?”, dat klopt. De verkiezingen zijn pas over 1 ½ jaar, maar een goede voorbereiding is het halve werk. 

HWSP kwam in 2018 als nieuwe partij met twee zetels in de raad. Een geweldig resultaat voor een nieuwe partij. Helaas bleef er uiteindelijk slechts één zetel over. Met één zetel is het een uitdaging om van je laten horen, maar dit is ons toch goed gelukt met o.a.:

  • Aandacht voor GRATIS OV voor minima;
  • De Rotterdampas;
  • Armoede – onderzoek;
  • Niet bouwen in ons mooie polderlandschap;
  • Aanpassen subsidiebeleid.

Het is het streven van HWSP om in de nieuwe raad van 2022 met minimaal vier zetels plaats te nemen. Volgens campagneleider Peet van Meel moet dit lukken. 

We hebben dus de ambitie om van twee naar vier zetels te stijgen in 2022. Om dit resultaat te realiseren, Zijn we op zoek naar enthousiastelingen die willen meehelpen om de partijdoelstellingen te verwezenlijken. We zoeken ook geïnteresseerden die willen meedenken over Hoeksche Waardse politieke vraagstukken. Een denktank en steunfractie, die eventueel ook in maart 2022 op de kieslijst willen. HWSP ziet geïnteresseerden en belangstellenden het liefst uit alle kernen binnen de Hoeksche Waard.

Heb je belangstelling of wil je wat meer informatie, neem dan contact met ons op: @. hwspartij@gmail.com – 078 – 673 4611 (Peet van Meel) – 06 – 19934774 (Leen van Prooijen)