Bye Huiskamerdisco, Hello Club 96!

De laatste huiskamerdisco werd afgelopen zaterdag uitgezonden, dit keer een non-stop Ear-bangers uitzending (nog terug te beluisteren).

Maar niet getreurd, “Club 96” komt er voor in de plaats, een echte muziek club met een verwijzing naar de FM frequentie 96.0 van Omroep Hoeksche Waard.

De Huiskamerdisco, verzonnen door Helma Wagemakers, startte ten tijde van de intelligente Lock-down, onder het mom “Dan maar Disco thuis”. Door het hele land werd er meegeluisterd, zelfs internationaal, middels de online Radioplayer. Na maanden disco muziek te draaien, veranderde het programma meer en meer in een Soul, Funk, Disco en Jazz programma. Kortom de Huiskamerdisco was uit zijn naam gegroeid en de naam paste niet meer bij het beessie.

We beginnen aankomende zaterdag met “Club 96”. De beste Soul, FUNK, DISCO en een tikkie DJEZZ platen gaat Norbert Ketting voor je draaien. Hij doet zijn best om nieuwe releases te draaien, OLD SKOOL!! en ook bijzondere.

Heb jij een bijzondere Soul/Funk/Disco of Djezz plaat? We zijn heel nieuwsgierig, kom maarrrrr op!

Zaterdagavond dus van 1800-2000 uur,

Een bijzondere plaat wordt ook gedraaid van de Malinese VEDETTE Rokia Traoré met het nummer Ilé (ouh oh). Op de vele Afrikaanse trips die Norbert maakt, pik je als muziekliefhebber toch graag wat op van de muziek van dit mooie continent.