Bonnie Raitt Special in Richard’s Platenkast Deze dinsdagavond vanaf 21 uur scherp!

Speciaal deze dinsdagavond… omdat het de laatste keer lekker warm buiten zomerweer is… éxtra genieten dus met prachtige luistermuziek in Richard’s Platenkast. Met de charmante Bonnie Raitt, als Rock-Blues-en Pop Artiest Van De Week. We horen haar muzikale ontwikkelingen in stijl gedurende de laatste 50 jaar dat ze actief is van singer-songwriter tot podiumartieste. Verder ook weer een keur aan bekende én onbekendere nummers en namen. Maar bovenal…veel Blues – Roots/Americana, Westcoast, Singer-Songwriters en 60’s-70’s. Tipje van de sluier? Bob Dylan, Boz Scaggs, Richie Havens en Joe Cocker maar ook… David Olney, Frankie Miller, Treetop Flyers en Kevin Ayers. O ja, en een leuk reggae nummertje van John Holt en enkele ‘Vergeten Gouwe Ouwen’. Geniet ervan! Tips naar ‘deplatenkasten@omroephw.nl’. Terugluisteren via Programma Gemist op onze website.