Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt tijdelijk gesloten

Vanwege vastgestelde coronabesmettingen op locatie Rembrandt hebben wij besloten om de Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt voor tenminste twee weken te sluiten. De Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (in de Lindenhoeve) is wel gewoon open, evenals de overige locaties van Bibliotheek Hoeksche Waard.

Reserveringen ophalen in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Leden die bericht hebben gekregen dat hun reservering klaarstaat in de Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt kunnen deze ophalen in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum. Zij ontvangen hierover nog apart bericht.

Dit geldt zolang Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt gesloten is.

Reservering thuisbezorgen
Wij bieden leden die niet in de gelegenheid zijn om naar de Bibliotheek te komen de mogelijkheid om de reservering thuis te laten bezorgen. Zij kunnen dat telefonisch aanvragen op het nummer 0186-613782.

Verrassingstasjes
Ook brengen wij met veel plezier een verrassingstas thuis, met boeken uit het favoriete genre. Aanmelden hiervoor kan onder het kopje ‘Actueel’ op onze website www.debhw.nl of telefonisch op het nummer 0186-613782.