Verkoop 100% Hoekschewaards appelsap

Vrijwilligers van de werkgroep Fruit & Sap van Hoekschewaards Landschap (HWL) hebben de afgelopen weken ruim 5000 KG appels en peren geplukt.Dit fruit -natuurlijk onbespoten- zal zoals andere jaren worden verwerkt tot een heerlijk 100% puur en 100% Hoekschewaards appelsap (met een beetje peer). 
Het versgeperste sap is vanaf 26 september (12 uur) te koop bij bezoekerscentrum Klein Profijt te Oud-Beijerland.Per pak van 5 liter kost het sap EUR 8,50. Voor 4 pakken betaalt u EUR 30,-Het sap van 2019 is nog niet op. Dit sap wordt -zo lang de voorraad strekt- ook via natuurbezoekerscentrum Klein Profijt verkocht voor EUR5,- per pak!!

Let op: de FruitSapdag, waarop het fruit tot sap wordt verwerkt,  vindt vanwege Corona helaas dit jaar plaats zónder extra activiteiten en zónder publiek. Er zal geen sap en fruit worden verkocht op de perslocatie.