Weekend gastvrouwen/heren gezocht voor Klein Profijt.

Dankzij een enthousiaste groep vrijwilligers kan Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt ook op zaterdag en zondag open zijn. Zij zorgen er voor dat bezoekers zich welkom voelen door een praatje te maken, informatie te geven ,te wijzen op wat er in en om Klein Profijt te zien/doen is,enz. En natuurlijk om de gasten te voorzien van een drankje en/of een hapje.

Intussen kunnen we wel wat versterking gebruiken en zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om ongeveer 1 keer in de 4 à 5 weken op een zaterdag of zondagmiddag van 12.00 tot 17.00 dienst te doen. In een dienst wordt altijd met twee personen gewerkt, dus nooit alleen.Als het u wat lijkt of als u meer informatie wilt, neemt u dan contact op met Leny Goedhart via kantoor@hwl.nl of 0186-621888 Wist u dat HWL nog veel meer interessante vrijwilligersvacatures heeft? zie http://www.hwl.nl/#!vacancypage/e4610