Richard’s Platenkast

Deze dinsdagavond veel aandacht voor de melodieuze Canadese singer-songwriter Ron Sexsmith als “Artiest Van De Week”. Verder kunt u genieten van artiesten die zich bewegen in de Roots-Americana sferen. Maar ook enkele niet vaak gedraaide Golden Oldies. En veel vanuit het verleden maar zeker ook met nieuw talent. Het is de afwisseling in de muziek die het hem doet! Bekende namen? Rolling Stones, Nick Lowe, Dave Edmunds, Robert Palmer, Lou Reed en Stephen Stills maar als u benieuwd bent naar onbekender materiaal, luister dan naar Whiskeytown, Andrew Bird, Tom Gillam, John Moreland en Mark Olson. Dinsdagavond dus, van 21 tot 23 uur. Reageren kan via deplatenkast@omroephw.nl . Echt geen tijd? Programma Gemist op Omroep Hoeksche Waard helpt u eenvoudig terugluisteren. Veel luisterplezier gewenst door uw gastheer Richard Zegers.