Het KletsTafeltje

Logo-Welzijn-HW

In deze tijd van Corona waar eenzaamheid hard kan toeslaan zal Welzijn HW naast alle andere activiteiten die aangeboden worden nu het KletsTafeltje starten in ’s-Gravendeel.

Er wordt aangebeld met de vraag of u zin heeft in een praatje. Als u daar behoefte aan heeft wordt er, bij mooi weer, een tafeltje voor uw deur gezet. De vrijwilligers hebben koffie en thee bij zich en een kletskopje.

U kunt met uw eigen stoel en kopje voor uw deur gaan zitten en de vrijwilligers op veilige afstand aan de andere kant. Zo kan er op een veilige manier toch even gepraat worden. U kunt van alles aan hen kwijt: hoe het met u gaat, hoe het in de buurt gaat, of u hulp nodig heeft of gewoon even lekker bijpraten. U kunt zich hiervoor ook aanmelden bij marianne.groothand@welzijnhw.nl of bellen met 088-7308900. In overleg wordt er dan een afspraak met u gemaakt.