“Wij zijn 100 jaar VV Strijen!”

Op zaterdag 1 mei 2021 bestaat Voetbalvereniging Strijen precies 100 jaar. Heel Strijen bereidt zich voor op een knetterend jubileumspektakel. Op verzoek van het bestuur is een jubileumcommissie aangesteld welke onder leiding van Govert Blom en Arnold de Man samen met 6 andere enthousiaste Strijenaren begonnen is met de organisatie van de vele festiviteiten. De viering van dit jubileum van een van de oudste voetbalverenigingen in de Hoeksche Waard concentreert zich rond de jubileum dag op zaterdag 1 mei 2021 met als thema “Wij zijn 100 jaar VV Strijen!”(gerelateerd aan de binnen Strijen gebruikte slogan “VV Strijen, dat zijn wij!”).

In aanloop naar dit heuglijke moment worden tal van andere activiteiten georganiseerd (onder andere een Penaltybokaal, Fifa-Play Stationtoernooi, Darttoernooi, Pubquizz enz.) om heel Strijen warm te maken voor het grote feest in mei. Daarnaast wordt er een nog andere acties en een geheime aangeklede verrassing voor de jeugdleden voorbereid.Het spetterende eeuwfeest speelt zich af op het sportpark aan de Sportlaan waar de “Kanaries” al sinds de zestiger jaren hun balletje trappen.
Voor zowel jeugd als de overige leden en ouderen zullen er tal van sportieve en verbindende elementen plaatsvinden. Een speciale/gedenkwaardige voetbalwedstrijd met feestelijke en muzikale omlijsting zal zeker niet ontbreken. Op de jubileum dag vindt ook de officiële opening van de geheel vernieuwde kleedkameraccommodatie plaats. Daarnaast wordt ook de presentatie van het jubileumboek verwacht. VV Strijen lid Ben Boswinkel heeft met hulp van tal van andere Strijenaren een uniek en historisch boekwerk samengesteld over de 100-jarige geschiedenis van VV Strijen. Tenslotte wordt de feestdag natuurlijk met een groot jubileumfeest afgesloten.
Het exacte programma is nog niet definitief en is nog afhankelijk van enkele “Coronavariabelen”. Commissielid Arnold de Man: “De jubileumcommissie heeft echter het volste vertrouwen in een mooi en onvergetelijk jubileum. Gerekend wordt op een door veel (oud-) leden, supporters en sponsors meegevierd feest wat nog lang in ieders herinnering blijft leven.
VV Strijen is al jaren een begrip en is ook na 100 jaar helemaal klaar voor een mooie sportieve toekomst.” Zodra het programma verder is afgerond volgt verdere berichtgeving.