Verborgen muziekparels in “De Platenkast”

Dinsdag avond a.s. is ie er weer, de Platenkast van Richard Zegers! Uit zijn tjokvolle kast heeft Richard toch weer een geweldige selectie samengesteld vanuit de meest verschillende Roots muziekstijlen zoals Blues, Soul en Rock, Country&Folk, Jazz, Americana, singer/songwriters en zelfs enkele Oldies. En met de nodige toelichting. Wie dat zijn? je hoort minder gedraaide nummers van bekende artiesten als Rod Stewart, The Moody Blues, Jimi Hendrix en Eric Clapton maar heb je ook weleens gehoord van John Gorka, The Avett Brothers, Sugaray Rayford en Donna Blue? Nee? Luister dan naar Richard’s Platenkast, deze dinsdagavond van 21-23 uur. Natuurlijk ook weer een Artiest Van De Week, deze keer is dit Roots-rocker Steve Earle. Oh ja, reageren kan, graag per email naar deplatenkast@omroephw.nl. Tot dinsdag!