Unieke locatie voor de eindmusical

Unieke locatie voor de eindmusical

De kinderen uit groep 8 van CBS De Kriekenhof in Oud-Beijerland hebben maandagavond 13 juli j.l. op een bijzonder locatie hun musical mogen uitvoeren. Vanwege alle Corona maatregelen en het ruimtegebrek op school waren zij genoodzaakt een andere plek te vinden.

De opa, oma en ouders van een leerling uit groep 8 boden hun weidse prachtige tuin en boomgaard aan als locatie. Met toestemming van de gemeente mochten zij hun musical en afscheidsavond hier houden. Natuurlijk met inachtneming van de regels zoals 1,5 meter afstand en looproutes.

Dit was geen enkel probleem en het mocht de pret niet drukken, elk gezin kreeg een eigen plek. Er werd een mooie tent neergezet met hierin een podium. Alles werd gezellig versierd, er kwamen routebordjes en , drankjes en hapjes werden ingeschonken en klaargezet. Het werd een bijzonder mooie avond, met fantastisch weer en niet te vergeten een geweldige musicaluitvoering. De musical ‘The choice’ deed zijn naam eer aan, iedereen had stemrecht. Van te voren kozen zij een kleur en deze werk bepalend voor het einde van de musical.

Ook de juffen van groep 8 hielden nog een praatje. De kinderen kregen elk een eigen boodschap mee met als afsluiting: ‘je bent uniek, bijzonder en heel speciaal’. Wij wensen alle groep 8 kinderen heel veel succes op hun nieuwe scholen. Een bijzonder schooljaar welke is afgesloten met een musical op een zeer bijzondere en unieke locatie!