NOTD, Nina Nesbitt – Cry Dancing (ITP: week 31)

Deze week is NOTD, Nina Nesbitt – Cry Dancing onze ‘In The Picture’-track.

Hoewel de Schotse singer-songwriter Nina Nesbitt in Nederland nog niet echt voet aan de grond gekregen heeft, is ze voor ons geen onbekende. Ze scoorde immers al eerder een ITP track op Radio HW. In 2011 stond ze in het voorprogramma van Ed Sheeran, wat voor haar de doorbraak betekende in de UK. In 2013 bracht ze haar eerste album uit “Peroxide” en kreeg vorig jaar een opvolger “The Sun Will Come Up, The Seasons Will Change”. Sinds die release zit Nina niet stil en werkt ze samen met diverse artiesten. Voor haar nieuwste single is ze de samenwerking aangegaan met het Zweedse producersduo NOTD, bestaande uit Samuel Brandt en Tobias Danielsson. Na een aantal succesvolle remixen voor o.a. Shawn Mendes, Ed Sheeran en Demi Lovato, worden door de heren inmiddels ook eigen producties uitgebracht. De single “Cry Dancing” met Nina Nesbitt is de nieuwste release en door ons gebombardeerd tot ITP bij Radio HW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 

 


Artwork by: