Heropening Museum “Het Land van Strijen”

Na een periode van gedwongen sluiting van het museum in Strijen hoopt “Het Land van Strijen” op zaterdag 18 juli weer beperkt toegang te verlenen aan bezoekers. De expositie “Verdwenen landschappen” die ze in maart wilden tentoonstellen is in overleg met de eigenaar van deze bijzondere schilderijen van bekende en minder bekende schilders, nog steeds te bewonderen. Ook de expositie ”Kant in de kelder” is na aanpassing van het kantwerk weer te zien.

Daar het knusse museum maar beperkte ruimte heeft zal er dan ook van te voren een aanmelding gedaan moeten worden. Ook zal tijdens uw bezoek de geldende maatregelen in acht genomen moeten worden.

Aanmelden kan via de mail of per telefoon.
Uw naam en adres zal dan ook geregistreerd worden. Graag ook opgeven welke tijd u aanwezig wilt zijn.

Het kan zijn dat op de door u voorgestelde tijd niet voldoende ruimte is, dan wordt er aan u een andere tijd aangeboden. Als u in Strijen komt en er is op dat moment geen ruimte in het museum, dan is het aan te bevelen om een wandeling door het oudste dorp van de Hoeksche waard te maken met haar schitterende winkelstraat en de gezellige terrassen rond de haven. Ook is het mogelijk om een gids te bestellen in het museum die u, tegen betaling, een rondleiding geeft door het Keendorp.

Het museum is te vinden op de Kerkstraat 47 in Strijen. Voor boekingen graag uw mail naar chris@hetlandvanstrijen.com of bellen 078-6742924