In The Picture: Vicetone – Animal

Deze week is Vicetone – Animal onze ‘In The Picture’-track.

Vicetone is een Nederlands dj- en productieduo uit Groningen bestaande uit Ruben den Boer en Victor Pool. De twee ontmoetten elkaar op school, waar ze hun passie voor elektronische muziek delen en bespreken. In 2012 beginnen ze met produceren van de eerste platen als Vicetone. Na verscheidene remixen en originele nummers, releaset Vicetone op Monstercat de singles “Harmony” en “Heartbeat”. Hun nummer “Let Me Feel” met Nicky Romero stond in 2014 in de tipparade. Het duo heeft jaren in de DJ Mag Top 100 gestaan, maar valt sinds 2017 buiten de lijst van beste dj’s. Muziek maken doen ze echter nog steeds. Voor hun nieuwste single “Animal” hebben ze 2 getalenteerde Amerikaanse zangeressen gestrikt; Jordan Powers en Bekah Novi. Het eindresultaat is beestachtig goed en daarom is “Animal” deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 

 


Artwork by: