Terug naar 1966

In aflevering 83 gaan we terug naar de maanden maart en augustus van het jaar 1966. En zoals u misschien begrepen heeft zijn we vorige week weer begonnen met nieuwe afleveringen van Het Radio Hitarchief. Ook wij hebben tijdens de Corona Pandemie hinder ondervonden, maar hopelijk heeft u kunnen genieten van onze herhalingen. Op 2 maart vond de eerste niertransplantatie plaats in het Academisch ziekenhuis in Leiden. Op 29 augustus gaven The Beatles hun laatste concert in Candlestick Park  in San Francisco. In diezelfde maand staan Ike and Tina Turner met het nummer River Deep Mountain High in de Top 40. Ze stonden 17 weken in de lijst met als hoogste positie een 9e plaats.

Presentatie : Hans en Arjanne Kranendonk
Techniek : Hans Kranendonk
Uitzending : Zondag 21 juni 2020 van 14.00 – 15.00 uur