Steunpakket voor lokale ondernemers

Wat is het steunpakket 2.0? Helpt het de ondernemers of zitten er addertjes onder het gras? Er is 1 miljoen beschikbaar voor leningen. Voor verenigingen is er 500.000 beschikbaar. De regeling is een aanvulling op de huidige regelingen van de overheid.

Ondernemingen die geen bankgarantie kunnen krijgen kunnen aankloppen. Hoe komen we straks sterker uit de crisis? De ondernemers hebben het zwaar, inkomsten die soms met 50% zijn teruggelopen. Maatregelen die allemaal extra kosten met zich meebrengen. Op 3 juni was er een eerste webinair, digitaal praten met ondernemers en gemeente. Na dit webinair volgen er nog 3. Ook het initiatief “kop lokaal” komt aan bod. Koop vooral op het eiland en ga niet naar de grote stad, in de Hoeksche Waard is alles te koop.

Frank van den Ouden (Voorzitter Ondernemings Vereniging Hoeksche Waard)
Paul Boogaard (CDA Wehouder) vertellen erover: