Luisterverhaal in de Spinhof geslaagd.

Het Luisterverhaal dat afgelopen week in het Atrium van de Spinhof ’s-Gravendeel is aangeboden was een succes. Ruim 20 bewoners hebben vanaf de galerij voor hun deur of beneden in het Atrium op gepaste afstand met koptelefoons tegelijkertijd naar hetzelfde verhaal over de wederopbouw van Rotterdam na de oorlog kunnen luisteren.

In samenwerking met Verhalenhuis Belvedère uit Rotterdam werd dit leuke project aangeboden door Welzijn HW.

Na weken zagen de bewoners elkaar weer eens even en de stemming zat er goed in. Er werd nog wat nagepraat over wat men gehoord had en er was veel herkenning.

Woont u in een setting waar mensen op het balkon of bv voor de deur kunnen zitten en lijkt het u leuk om dit ook mee te maken dan kunt u mailen met marianne.groothand@welzijnhw.nl of bellen met 088-7308900