Leven lang leren; Online cursussen

Inspiratie: het geeft ons nieuwe energie en brengt ons op een hoger plan. Precies wat we nodig hebben in deze tijd. Daarom biedt de Bibliotheek Hoeksche Waard een aantal gratis online cursussen voor leden en niet-leden. Het enige wat nodig is om deze inspirerende cursussen te volgen is een eenmalige registratie met een zelfverzonnen wachtwoord.

Wie enthousiast van start wil gaan heeft keuze uit allerlei onderwerpen die ons helpen om tot persoonlijke groei te komen. Zo zijn er trainingen rondom time management, communicatie, en mindfulness. Of huiselijke lessen, zoals gezond eten, sporten en bewegen. Kijk gerust vrijblijvend rond op www.debhw.nl onder het kopje speciaal voor/ volwassenen, in het blokje gratis trainingen. Hier kan je een favoriete online cursus uitzoeken.

De tijd dat we een keer een schooldiploma haalden en daarmee de rest van ons leven voort konden, is voorgoed voorbij. Onze wereld verandert zo snel, we hebben zoveel verschillende en soms nieuwe vaardigheden nodig, dat we bij moeten blijven en een leven lang leren. Is dat erg? Nee, natuurlijk niet. Want nieuwe lessen geven inspiratie en extra energie. Je komt er altijd verder mee.