Boeken houden van mensen; Compensatieregeling voor leden

Veel leners hebben het gemist: de heerlijke bezoekjes aan de Bibliotheek. Lekker struinen tussen de boeken. Je laten verrassen door een mooie titel. De betovering van een kleurrijke boekenkaft. Of in de ban raken van een geweldige schrijver. Het was de afgelopen maanden even niet mogelijk. Nu de meeste locaties weer open zijn, doet de Bibliotheek Hoeksche Waard een aanbod. Ter compensatie om het gemis een beetje te verzachten.

Leden krijgen een upgrade bij hun abonnement gedurende 3 maanden:

– Leden met een strippenkaart krijgen 10 strippen extra

– Basisabonnementhouders schalen op naar een plus abonnement

– Plusabonnementhouders mogen een strippenkaart weggeven.

Dit laatste via de cadeaubon die op te halen is in de Bibliotheek op vertoon van de biebpas. Deze vertroetelactie loopt van 1 juli t/m 30 september.

Hoewel de deuren bijna drie maanden gesloten bleven, heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard honderden verrassingstasjes aan huis bezorgd. Op aanvraag kregen lezers vier boeken in hun favoriete genre. Ook heeft de Bibliotheek zowel haar leden als niet-leden verwend met de gratis ThuisBieb: e-books en luisterboeken om online via de ThuisBieb-app te downloaden. Van deze services en het verdere online aanbod is grif gebruik gemaakt. En vanaf 1 juli voegen we daar voor de hele zomer de gratis VakantieBieb-app aan toe!

Bij de Bibliotheek Hoeksche Waard kwamen tal van enthousiaste reacties binnen. Veel lezers uitten hun blijdschap over deze extra services van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Toch besluit de Bibliotheek Hoeksche Waard een extra gebaar te maken naar de leners. Want boeken houden van mensen. En de Bibliotheek heeft de leners gemist. Voor alle leners daarom dit gebaar. Geldig van 1 juli t/m 30 september!