Afscheid van terreinbeheerder Cees Mesker, welkom Chiel Visser

Na bijna 15 jaar als terreinbeheerder in dienst te zijn geweest van Stichting Natuurbeheer Hoekschewaards Landschap, is Cees Mesker per 24 juni met pensioen gegaan. Cees zal als vrijwilliger betrokken blijven bij de afdeling Terreinbeheer en andere werkgroepen van HWL. In verband met de situatie rondom Corona zal een receptie op later tijdstip plaatsvinden.

Zijn taken en verantwoordelijkheden als terreinbeheerder heeft hij overgedragen aan zijn opvolger Chiel Visser, die Cees het afgelopen jaar assisteerde. Velen hebben zo al kennis kunnen maken met Chiel.

Zijn contactgegevens zijn: beheer@hwl.nl of tel. 06 – 22 65 35 28.

Gaelle Cage, bestuurslid terreinbeheer: “Wij hopen op een goede voortzetting van de samenwerking met de vrijwilligers van HWL en onze externe partners in het natuurbeheer”.