Theater het Kruispunt start met vertoning films

Na wekenlang noodgedwongen gesloten te moeten zijn geweest in verband met de maatregelen rondom Covid-19, mag Theater het Kruispunt nu eindelijk weer haar deuren openen. In de maand juni vertoont het theater diverse films voor maximaal 30 bezoekers.

Op het witte doek is te zien: de Beentjes van Sint-Hildegard, Little Women, Emma en de nieuwste Disney-film Onward.

Gezondheid en veiligheid van de bezoekers en medewerkers staan bij Theater het Kruispunt altijd voorop. Daarom openen zij het theater volgens een protocol met duidelijke richtlijnen hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden.

Kaartverkoop is alleen online mogelijk via www.theaterhetkruispunt.nl/films. Het theater verwacht gezien de beperkte beschikbaarheid snel uitverkocht te zijn en raad aan niet te lang te wachten met het reserveren van kaartjes.