Stichting MEE deelt cadeaus uit aan jonge mantelzorgers

Veel jongeren maken het mee. Er is thuis iemand gehandicapt, chronisch ziek of verslaafd. Dat kan je vader of moeder zijn, maar ook een broer, zus of een ander familielid. Maak jij je af en toe zorgen over je zieke familielid en zit je hoofd daar soms vol mee? Help je veel mee en kun je daardoor niet altijd de dingen doen die je graag wilt doen? Dan ben je een jonge mantelzorger!

De eerste week van juni is de week van de jonge mantelzorger. In deze tijd zetten we jullie in het zonnetje. We sturen iets leuks op naar alle jonge mantelzorgers die bij MEE bekend zijn. Ben jij een jonge mantelzorger en sta je nog niet ingeschreven bij MEE? Meld je dan aan bij MEE (goedkeuring van ouders bij leeftijd jonger dan 18) en dan krijg je in juni een leuk cadeautje! Ken je andere jonge mantelzorgers? Vertel ze dan dat ze een cadeautje van ons kunnen krijgen als ze zich aanmelden.

Aanmelden kan door te bellen met het servicebureau van MEEPlus 0181 – 33 35 07
Kijk voor meer informatie op: https://www.meemantelzorg.nl/mantelzorger/jonge-mantelzorger/