Scouting draagt steentje bij aan herdenking 4 mei

Normaalgesproken helpen de oudste welpen, scouts en zeeverkenners van scouting Driestromengroep mee bij de dodenherdenking in Numansdorp en Klaaswaal. Omdat dat dit jaar door de crisis niet mogelijk is, heeft scouting Driestromengroep op een andere manier invulling gegeven aan hun betrokkenheid.  

Alle kinderen van de scouting zijn opgeroepen om steentjes te verven voor de herdenking van 4 mei jl. Via het dorpsberaad Numansdorp zijn ook scholen en andere organisaties opgeroepen om mee te doen. Met de ingeleverde steentjes is het symbool van 4 en 5 mei gemaakt. Dit ligt naast  de oorlogsmonumenten op de Algemene Begraafplaats van Numansdorp.

Dit symbool blijft hier de komende tijd liggen zodat mensen een kijkje kunnen nemen. De organisatie is trots op de kinderen die eraan hebben meegewerkt en iedereen die z’n steentje heeft bijgedragen!