In The Picture: JP Cooper – Little Bit Of Love

Deze week is JP Cooper – Little Bit Of Love onze ‘In The Picture’-track.

De Engelse singer-songwriter JP Cooper wordt soms weleens de James Blunt met dreadlocks genoemd. Qua sound zitten ze inderdaad in dezelfde hoek. In 2012 begon de muziek carrière van John Paul Cooper echt vorm te krijgen bij het verschijnen van zijn eerste EP. Zijn echte grote doorbraak komt in 2016 toen hij de vocalen voor zijn rekening nam voor Jonas Blue’s “Perfect Stranger”. Zijn solosingle “September Song” volgde niet veel later, evenals zijn eerste studioalbum in 2017 “Raised Under Grey Skies”. Hij bracht alweer een aantal singles uit sinds vorig jaar, wat doet vermoeden dat hij bezig is met een nieuw album. Zijn nieuwste single “Little Bit Of Love” is zijn nieuwste creatie en is deze week ITP bij Radio HW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 

 


Artwork by: