HW Dance Now begonnen!

Zoals aangekondigd hoor je op de zaterdagavond voortaan de lekkerste clubmixen van regionale en lokale Dj’s. Op 2 mei was dat DJ Taz uit Oud-Beijerland.

Geliefd om zijn energieke verschijning, strakke mix-technieken en brede muzieksmaak, brengt Taz niet alleen een aanstekelijk optreden, maar ook een bijzondere smeltkroes van dance muziek met zich mee. Hij mixt house, urban, R&B, club en EDM en maakt er een swingend geheel van.

Dj Taz

Naast het draaien in Nederlandse clubs, werd Taz ook al uitgenodigd om in het wereldberoemde Starbeach op party eiland Kreta zijn kunsten te vertonen, een teken dat zijn sound ook op internationaal niveau aanslaat.


Naast DJ’en heeft Taz ook nog een andere ambitie; produceren. Zijn bootlegs zijn niet alleen populair op de dansvloer, maar kwamen ook al voorbij in de sets en radioshows van Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano en Alvaro. Als architect van zijn eigen, unieke sound, kan het nooit lang duren tot de wereld op de eerste originele DJ Taz plaat danst.
Wil jij ook jouw mixtape op de radio? klik hier