Het Kruispunt presenteert online quarantaine pubquiz

Het Kruispunt organiseert regelmatig een gezellige pubquiz. Omdat dit sinds de verscherpte maatregelen rondom Corona niet meer mogelijk is presenteert Het Kruispunt daarom een online pubquiz. Helemaal gratis en elke woensdagavond om 20.30 uur. De Online Pub Quiz van Mr. Bright’s Quiz Night is helemaal quarantaine-proof: je kunt veilig – online – vanaf de bank meedoen. Stel een team samen en maak kans op mooie prijzen! 

Een team kan zowel live als digitaal worden samengesteld. Op afstand communiceer je met elkaar via bijvoorbeeld Skype, WhatsApp, Zoom of Jitsi. Lekker drankje erbij en de gezellige avond kan beginnen. Het beste team uit de regio maakt kans op mooie prijzen.  

De online pubquiz start elke woensdag om 20.30 uur en de eerstvolgende editie is woensdag 6 mei. Deelname is gratis. Meer weten? Kijk opwww.hetkruispunt.nl/onlinepubquiz of www.facebook.com/hetkruispuntbarendrecht. De komende periode willen de partners van Het Kruispunt, zolang het gebouw gesloten is, meer initiatieven ‘op afstand’ lanceren. Houd daarvoorwww.hetkruispunt.nl en www.facebook.com/hetkruispuntbarendrecht in de gaten.