Omroep Hoeksche Waard biedt regionale en lokale DJ’s een platform.

Vanaf 2 mei aanstaande gaat de zaterdagavond anders klinken dan voorheen. Na Oud en Fout wordt het programma Deep Tech Disco verruild voor een nieuw programma; HW Dance Now

In dit programma maakt Omroep HW zendtijd vrij voor regionale en lokale DJ’s Het raamwerk van de muziek is “dance muziek”, waarbij kwaliteit een belangrijke norm zal zijn, en waarbij een breed aanbod van diverse stijlen centraal staat. Carlo van Vliet, DJ Beriba en maker van Deep Tech Disco, liep al een tijdje met de gedachte om zijn programma te restylen. “Met deze stap breekt een nieuwe fase aan waarbij nu ook de binding met de regio een plek krijgt. Juist nu biedt het voor de dj’s bij het ontbreken van gigs in de horeca ook een fijne manier om het publiek te vermaken”

Uitzending: elke zaterdagavond van 22:00-00:00 uur