Nog geen bezoekers tot 20 mei naar Tiengemeten

Na de meest recente kabinetsbesluiten van 21 april heeft Natuurmonumenten besloten om alle getroffen maatregelen in stand te houden. Dit houdt in dat het Bezoekerscentrum dicht blijft en geplande excursies tot 20 mei niet doorgaan. Ook de veerdienst vaart tot 20 mei niet voor bezoekers naar het natuureiland Tiengemeten. Veel mensen zoeken in deze bijzondere situatie de natuur op. Een uitstapje naar het natuureiland Tiengemeten ligt dan voor de hand.
Op de veerdienst is de geadviseerde afstand van 1,5 meter tussen mensen niet te garanderen. Zeker bij een grotere aanloop van bezoekers is dit besluit ook in het belang van de bezoekers zelf noodzakelijk.

Herberg Tiengemeten

Vanaf 1 mei kun je wel weer terecht bij het hotel van Herberg Tiengemeten. Neem hiervoor vooraf contact op met de Herberg. Geldigheid pontkaartje Voor bezoekers die al in het bezit zijn van een online pontkaartje geldt dat dit kaartje een half jaar na aankoop geldig blijft.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven over wat er plaatsvindt in de natuur op Tiengemeten? Volg dan de social mediakanalen: Facebook: https://www.facebook.com/tiengemeten/ Instagram: https://www.instagram.com/tiengemeten/ Twitter: @BC_Tiengemeten en/of @Speelnatuur10G