Jamiro vermaakt zich met muziek maken

Jamiro, ‘ons’ Hoeksche Waardse accordeontalent vindt de huidige weken maar al te spannend, maar past zich ook noodgedwongen aan. De structuur van naar school gaan en de muzieklessen zijn geheel weg.

” Ik moest ook even wennen met online muziekles en digitale schoollessen. Al m’n optredens voor de komende maanden zijn afgezegd. Maar gelukkig heb ik mijn accordeon en kan ik toch lekker muziek maken want dat is het mooiste wat er is! “

Op zijn facebookpagina houdt hij contact met zijn fans en roept hen op om hem te steunen bij een online wedstrijd. Alle normale wedstrijden, waarin hij graag zijn talent laat zien, zijn afgelast en dus worden er hier en daar online varianten gestart. Zo ook via de website Klankwijzer.nl.: Nationale Online Solistenwedstrijd.

KNMO Klankwijzer biedt met deze Nationale Online Open Solistenwedstrijd een kans om solisten voor een groot publiek te spelen.

Daarbij zijn alle muziekstijlen, instrumenten en niveaus welkom. Of je nu trompet of marimba speelt of viool of accordeon. En niet alleen kinderen en jongeren, maar ook muzikanten van gevorderde leeftijd mogen zich daarvoor aanmelden.

Ook de samenspeelfilms (split screen video’s) kunnen in een aparte categorie meedingen naar een mooie prijs.
Bij de Nationale Online Open Solistenwedstrijd is het publiek de jury. Bezoekers van de website Klankwijzer.nl kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete filmpje. Er zijn diverse prijzen te winnen.

Jamiro: ” Willen jullie op mij stemmen? Natuurlijk doe ik hier aan mee.Ik wil jullie vragen om op de site van klankwijzer.nl op mij te stemmen. Vergeet niet met de ontvangen email de stem te bevestigen. Ik heb enorm m’n best gedaan. Alvast bedankt voor jullie support!

Stemmen kan hier