Ik wil mijn mix op de radio!! Hoe dan?

HW Dance Now biedt lokale en regionale DJ’s een platform. Naast jouw vertrouwde platformen als mixcloud, soundcloud enz, biedt het programma bij Omroep Hoeksche Waard jou als DJ ook zendtijd op zaterdagavond.

Wat moet je doen?

Deelnemende dj’s plaatsen een mixtape van circa 55 minuten op hun mixcloud-account of ander online platform (soundcloud/eigen website enz). Uiteraard promoot je deze mix op je socials waarbij je ook de tags of omschrijving ‘HWdancenow’ en ‘Omroep HW’ gebruikt.

Je stuurt vervolgens de link van de in te zenden mixtape naar hwdancenow@omroephw.nl, waarbij de omroep terugkoppelt of deze live uitgezonden zal worden. Bij akkoord stuur je de mix ( in Wav of Mp3-320Kbs) via WeTransfer naar hwdancenow@omroephw.nl.

Naast het mixcloudaccount van HWDanceNow worden uitgezonden mixtapes ook op deze omroeppagina geplaatst.