Fotografe maakt Moederdagtour

10 mei is het weer Moederdag. Een dag waarop we het liefst de moeders een dikke knuffel zouden geven. Hoewel dát er voor veel moeders en oma’s momenteel niet in zit, zijn er vele manieren om toch even contact te leggen. Bijvoorbeeld door een raambezoek.

Ingeborg van Bruggen is journalistiek (familie)fotograaf en legt relaties tussen mensen vast zonder dat zij hierbij poseren. Kleine, alleszeggende momenten zijn typerend in haar beelden. Hoewel je misschien zou denken dat die nu veelal ontbreken, is niets minder waar. ”Het verlangen om contact te leggen en de creativiteit daarin is groter dan ooit” zo vertelt Ingeborg.

Zo ontstond het idee voor een moederdagtour. Op 25 april en 10 mei rijdt Ingeborg door de Hoekschewaard om de liefde voor de moeders vast te leggen. Natuurlijk allemaal binnen de kaders van de huidige maatregelen. Een shoot duurt 30 minuten en je ontvangt 25 digitale bewerkte foto’s achteraf.

Opgeven en meer informatie vind je op haar website