Feestweek ‘s-Gravendeel 2020 afgelast

We bevinden ons al geruime tijd in een bijzondere periode waarin weinig dagelijkse zaken meer gewoon zijn. Onder de huidige omstandigheden en maatregelen staan we al voor de nodige uitdagingen op persoonlijk maar zeker ook op zakelijk vlak. En wanneer het ‘gewone’ leven weer vorm kan gaan krijgen is nog niet te voorspellen.

Vanuit de laatst opgelegde overheidsmaatregelen wil het bestuur officieel het volgende mededelen;

Tot onze grote spijt en teleurstelling moeten wij hierbij meedelen dat de 41e Feestweek ‘s-Gravendeel, welke gepland stond voor de week van 24 t/m 29 augustus, niet door zal gaan.

Het bestuur van de stichting welke zorg draagt voor de Feestweek ’s-Gravendeel geeft uiteraard gehoor aan de door de overheid opgelegde maatregel(en) waarin alle evenementen tot en met 01 september 2020 verboden zijn.

Bestuur Stichting Festiviteiten ’s-Gravendeel
– organisator van de Feestweek ‘s-Gravendeel