De Klompen mogen weer aan.

Vanaf zondag 3 mei zullen we de live-uitzendingen van Muziek op Klompen weer hervatten.
Dus vanaf die datum om 09:00 uur kunt u uw verzoekje weer doorbellen aan het Klompenteam. Ook geven we de luisteraars in deze uitzending de ruimte om live in de uitzending een groet een knuffel op afstand of hun verzoekje op te dragen aan een speciaal iemand. Mocht u daar behoefte aan hebben, kunt u dit kenbaar maken aan het telefoonteam. Wij noteren dan uw telefoonnummer en bellen u dan terug.

De makers van Muziek op Klompen begrijpen maar al te goed dat de eenzaamheid bij iedereen grote parten speelt en wij willen dan ook het steuntje in de rug zijn in deze moeilijke tijd die we uiteindelijk met z’n allen zullen gaan overwinnen.

Dit is alvast weer een begin naar een betere tijd. Dus u kunt weer gezellig op zondagochtend naar de Nederlandstalige hits luisteren en uw verzoekje doorbellen. Vanaf negen uur zit het telefoonteam weer voor je klaar.

Tot zondag 3 mei!
Het Klompenteam verheugt zich erop je stem weer te horen aan de telefoon.