SHO heeft nieuw hoofd Jeugdopleiding

Het bestuur van v.v. SHO heeft Richard Fransen aangesteld als Hoofd Jeugdopleiding (HJO). Richard wordt hiermee verantwoordelijk voor:A. het opstellen en (door-)ontwikkelen van het jeugdvoetbalbeleid;B. het implementeren en bewaken van het jeugdvoetbalbeleid;C. het begeleiden en scholen van het voetbaltechnisch kader.

Richard is 59 jaar en woonachtig in Poortugaal. Als vader van Mitch Fransen (1e elftal speler bij SHO) is hij regelmatig in Oud-Beijerland te vinden. Richard heeft ruime ervaring als trainer bij o.a. Sparta, Excelsior en Feyenoord en als HO bij Zwart-Wit ’28 en Poortugaal. In het verre verleden is Richard eerder actief geweest binnen SHO als trainer van het 2de elftal. Daarnaast is Richard docent geweest bij de KNVB. In zijn dagelijks leven is hij werkzaam voor de gemeente Rotterdam. Hij houdt zich daar bezig met opleiden en coachen van medewerkers in verschillende rollen.Wij zijn verheugd over het feit dat Richard onze vereniging de komende tijd gaat helpen met het nog beter neerzetten van de jeugdafdeling. Met eventuele vragen kunnen jullie terecht bij Richard zelf of bij Xander ’s-Gravendijk (bestuurslid Voetbaltechnische Zaken).