Scouting Driestromengroep stelt de rommelmarkt van april uit

Scouting Driestromengroep organiseert al jaar en dag een grote rommelmarkt in het centrum van Numansdorp. Deze rommelmarkt stond gepland voor zaterdag 18 april. Vanwege de maatregelen die genomen zijn rondom het Coronavirus kunnen de scouts niet beginnen met de nodige voorbereidingen. En daarom is besloten de rommelmarkt uit te stellen naar een later tijdstip.

Normaal gesproken halen de scouts mooie gebruikte spullen op bij de inwoners van Numansdorp. Omdat deze ophaaldag, zaterdag 4 april, nog in de periode ligt waarin alle scoutingactiviteiten stil liggen is de organisatie van de rommelmarkt bijna onmogelijk.

Buiten dat wordt de rommelmarkt altijd door heel veel mensen bezocht en is het behoorlijk druk en dan is gepaste afstand houden toch wel een probleem. Daarom is besloten om de rommelmarkt naar later in het jaar te verplaatsen.

We houden u hier natuurlijk van op de hoogte van de nieuwe datum.