Omroep HW test nieuw programma

Logo CafeHW

Omroep Hoeksche Waard start met een nieuw programma waarbij het nieuws dat de Hoeksche Waarder bezighoudt, centraal staat. Onder leiding van twee presentatoren zullen regelmatig terugkerende gasten hun licht laten schijnen op het nieuws van alledag.

Het praatprogramma dat zich in het mediacafé van de omroepstudio afspeelt, zal naast het nieuws ook een podium bieden voor mensen met een bijzonder talent, prestatie, mening, interesse of hobby.

Café HW, zoals het programma gaat heten, is voor het eerst te beluisteren op vrijdag 13 maart aanstaande, van 20:00-22:00 uur. Tijdens deze pilot-aflevering zijn Norbert Ketting en Richard Zegers de barmannen. Aan de stamtafel nemen Helma Wagemakers, Fred Mastenbroek en Richard Huisman plaats.

Wilt u de uitzending bijwonen? Dat kan! U bent vanaf 19:45 uur van harte welkom. Koffie staat klaar!

Heeft u suggesties voor het programma of wilt u meepraten? mail ons op redactie@omroephw.nl of gebruik onze Tip De Redactie-button op www.omroephw.nl.