Muzikale Ontmoeting van 19 maart gaat niet door

Flageolettes TRIO

Het Coronavirus houdt iedereen erg bezig op dit moment, vooral nu het steeds dichterbij komt. Dat betekent dat het bestuur van Vrijzinnigen Nederland Hoeksche Waard steeds zorgvuldig overweegt of er passende maatregelen genomen moeten worden. Hierbij worden de richtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM zoveel mogelijk gevolgd. Nu er ook in Oud-Beijerland enkele patiënten met het Coronavirus zijn, worden de kansen op besmetting steeds reëler.

A.s. donderdag 19 maart staat er een muzikale ontmoeting op het programma. De zaal is volledig uitverkocht, wat betekent dat ‘afstand houden’ voor de bezoekers nauwelijks mogelijk is. Tevens wordt de avond besloten met hapjes en drankjes, wat een risico van besmetting bij directe handcontacten met eten en drinken betekent. Op grond hiervan heeft het bestuur besloten deze ontmoeting niet door te laten gaan. De ontvangen betalingen voor de kaarten zullen worden terugbetaald. De geplande extra muzikale ontmoeting van 14 mei gaat vooralsnog wel door.

Namens het bestuur Vrijzinnigen Nederland Hoeksche Waard, Dick Vermeij, voorzitter

PS Ze zullen een serieuze poging ondernemen om ‘The Flageolettes’ nu voor onze eerste Muzikale Ontmoeting in november vast te leggen.