Mevrouw Bastemeijer–Verschoor viert 100e verjaardag!

mevrouw Truus Bastemeijer-Verschoor(1)

Op woensdag 4 maart bereikte mevrouw Bastemeijer –Verschoor uit Strijen de respectabele leeftijd van 100 jaar.Vanwege dit heugelijke feit bezocht burgemeester Jan Pieter Lokker haar tijdens haar receptie. Namens het gemeentebestuur bracht hij de hartelijke felicitaties over met een prachtige bos bloemen.

Truus woont in het verpleeg-en verzorgingshuis Hoge Weide in Strijen. Hoewel ze een geboren en getogen Strijenaarse is, woonde ze met haar man en 2 kinderen niet altijd in de Hoeksche Waard. Maar nadat haar kinderen waren ‘uitgevlogen’, keerde ze met haar man wel weer terug naar haar geboorteplek. Mevrouw wandelde veel met haar man, ook toen hij gebonden was aan een rolstoel. Inmiddels brengt ze haar tijd graag door met haar 3 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen. Truus las altijd erg graag, maar dat lukt nu niet meer. Nu kijkt ze nog graag televisie, dan met name naar de Duitse zenders.

Van harte gefeliciteerd