Meer gemak met nieuw digitaal loket voor inwoners met een uitkering

Inwoners met een uitkering bij Gemeente Hoeksche Waard kunnen vanaf 1 maart gebruik maken van het nieuwe digitale portaal ‘Mijn Inkomen’. Het digitale portaal biedt veel extra gemak. Gebruikers kunnen op hun persoonlijke pagina 24 uur per dag en 7 dagen per week, de eigen gegevens bekijken, uitkeringsspecificaties of jaaropgaven downloaden, het vakantiesaldo bekijken en wijzigingen in hun situatie doorgeven. Ook mensen met een openstaande vordering met betrekking tot een uitkering, kunnen gebruik maken van dit portaal. Zij kunnen hier bijvoorbeeld hun saldo bekijken.

Gebruik maken van het beveiligde portaal ‘Mijn Inkomen’

Om gebruik te maken van het beveiligde portaal ‘Mijn Inkomen’ heeft u een DigiD nodig. Het digitaal portaal komt niet in plaats van persoonlijk contact met de klantmanager, dit blijft gewoon mogelijk. U vindt het digitaal portaal op de pagina Werk, Inkomen & Schulden.