Jaarlijkse truckersrit nu online

Zoals elke jaar zou er ook op Koningsdag in 2020 weer een Truckersrit worden gehouden. Maar helaas gaat dat nu vanwege de risico’s op besmetting niet door. En dat is voor de deelnemers met een beperking, en zéker ook voor de deelnemende chauffeurs, een hard gelag.

Om al deze mensen met een beperking die normaal als gast mee rijden een hart onder de riem te steken en te laten weten dat ze niet vergeten worden, heeft Gert-Jan Zeeman een actie opgezet. Gert-Jan is beheerder van de site Hoeksche Waards Transport en heeft contact gezocht met het bestuur van de stichting Hoeksche Waardse truckers om zijn idee te lanceren. Via de Facebookgroep HWT-truckersrit 2020 roept hij iedereen op om enkele foto’s te plaatsen van vrachtwagens waarin de doelgroep normaal gesproken een rondje door de Hoeksche Waard hadden gereden. Hij hoopt hiermee de doelgroep alsnog 30 dagen lang een ‘kadootje’ te geven.

Gert-Jan: ” Zoals bekend kan de 29e Truckersrit over het eiland op koningsdag helaas niet doorgaan , HWT en Stichting Hoeksche Waardse Truckers zouden het leuk vinden om de mensen die normaal zouden genieten van deze dag , en waarvan sommige nu niet naar buiten mogen, of bezoek ontvangen een hart onder de riem willen steken, en een virtuele Truckersrit 2020 maken.”
Iedereen die met foto(‘s) wilt bijdragen aan deze virtuele Truckersrit, kan voor meer info naar deze facebookpagina gaan.