De Kriekenhof drive-in is geopend

Kriekenhof Drive in

Vandaag opende in Oud-Beijerland tijdelijk de echte Kriekenhof drive-in. De drive-in had zeer gevarieerd thuiswerk in de aanbieding, inclusief chromebooks. Met hun tas mochten de leerlingen langs de drive in om daarna met een gevulde tas terug naar huis te keren. 

Hoe raar en moeilijk deze situatie soms ook is, de school heeft er met elkaar toch even iets positiefs van gemaakt. Het is uiteindelijk ook allemaal voor een goed doel. 

Alle leerkrachten hebben de afgelopen dagen waardevolle pakketten samengesteld voor de leerlingen. Alle kinderen hebben ook een pot meegekregen, de mooist versierde pot krijgt een prijsje! 

Het team van de Kriekenhof is nu al trots op de kinderen en ouders die hier vanaf morgen hun liefde en energie in zullen steken! Samen maken wij er iets van deze periode. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij. En natuurlijk blijft het team bereikbaar en zullen zij zo goed mogelijk proberen hun leerlingen te ondersteunen op afstand.