COVID-19 maatregelen Bibliotheek Hoeksche Waard

De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM/de Rijksoverheid raken ook de Bibliotheek. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en nemen de adviezen dan ook heel serieus.

Bibliotheek blijft met aangepaste openingstijden open voor bezoekers

Je blijft van harte welkom in de Bibliotheek. Om het aantal contactmomenten te beperken hebben we er voor gekozen om t/m dinsdag 31 maart volledig op zelfservice over te gaan. Dit betekent dat er minimaal personeel aanwezig is. Ook passen we onze openingstijden aan. Een aantal locaties zijn gesloten.

Locaties die open zijn:

Oud Beijerland Centrum 14.00-17.00 uur, zaterdag dicht
Oud Beijerland Rembrandt 8.00-21.00 uur
Numansdorp (Buitensluis) 8.30-20.00 uur, za 9.00-20.00 uur, zo 9.00-16.00 uur
Mijnsheerenland 9.00-17.00 uur
Puttershoek 8.00-21.00 uur
’s Gravendeel 7.15-20.00 uur, za 7.15-17.00 uur

Locaties die dicht zijn:
Heinenoord, Klaaswaal, Westmaas en Strijen.

De activiteiten die in de Bibliotheek gepland staan zijn t/m 31 maart geannuleerd. Onze medewerkers werken waar mogelijk thuis. En we vragen mensen die verkouden zijn, hoesten en/of koorts hebben ook nadrukkelijk zich aan deze richtlijn te houden en niet naar de Bibliotheek te komen. We vertrouwen op je begrip en medewerking.

Het aantal te lenen materialen is omhoog gegaan naar 12

Reserveren en verlengen kan via de website

Boetes tot 1 april worden kwijtgescholden

Op bibliotheek.nl zijn e-books en luisterboeken te lenen.

Luisterboeken ook voor niet-leden.