Bibliotheek Hoeksche Waard gesloten tot 6 april

De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM/de Rijksoverheid raken ook de Bibliotheek. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en nemen de adviezen dan ook heel serieus.

Bibliotheek Hoeksche Waard heeft besloten om vanaf maandag 16 maart t/m 6 april al haar vestigingen te sluiten. We hebben deze maatregel genomen om verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen. Wij willen voorkomen dat bezoekers en medewerkers onnodig risico lopen.

  • De activiteiten die in de Bibliotheek gepland staan zijn t/m 6 april geannuleerd.
  • Onze medewerkers werken waar mogelijk thuis.
  • Het aantal te lenen materialen is omhoog gegaan naar 12
  • Reserveren en verlengen kan via de website
  • Boetes tot 6 april worden kwijtgescholden
  • Op bibliotheek.nl zijn e-books en luisterboeken te lenen.
  • Luisterboeken ook voor niet-leden.