Behoeftenonderzoek Deskundigheidsbevordering Vrijwilligers

Logo-Welzijn-HW

Welzijn HW wil samen met de GGD en MEE Plus onderzoeken aan welke kennis en informatie vrijwilligers in de Hoeksche Waard behoefte hebben.

Graag horen we daar uw mening over. Met de antwoorden kunnen we het aanbod aan deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers in de Hoeksche Waard verbeteren. Het aanbod is gericht op de toekomst zonder de beperkingen die het Corona virus nu met zich meebrengt.

In deze tijd waarin we worden gevraagd om afstand van elkaar te nemen, terwijl we juist dichtbij elkaar willen zijn om onrust en spanning te delen, is het moeilijk ons voor te stellen dat het leven zijn normale vorm weer aanneemt. We vertrouwen in de nabije toekomst weer samen te mogen zijn om onze kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Hier kunt u de vragenlijst openen.De vragenlijst is anoniem en invullen duurt maximaal 5 minuten.