Afvalinzameling en opening milieustraat RAD blijft doorgaan

Het coronavirus houdt veel mensen bezig op dit moment. Ook bij de RAD houden we de berichtgevingen nauwlettend in de gaten. Instructies van het RIVM volgen wij ook op, maar vooralsnog blijft onze milieustraat volgens de reguliere openingstijden open.

Omdat de afvalinzameling een basisbehoefte in onze samenleving is, zullen wij hier uiteraard onverminderd mee doorgaan. De inzameling vindt plaats tussen de normale werktijden van 8.00 uur tot 18.00 uur. Wij verzoeken u om uw containers of PMD-zakken op de dag van inzameling vóór 8.00 uur aan te bieden. De milieustraat van de RAD blijft vooralsnog ook volgens normale de openingstijden geopend: Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 16.30 uur Zaterdag van 8.00 uur tot 13.30 uur brengt aan onze milieustraat of ons kantoor vragen wij u om de volgende richtlijnen in acht te nemen:

– Volg de adviezen van het RIVM met betrekking tot de hygiëne.

– Houdt zoveel mogelijk afstand van de andere bezoekers en ons personeel.

– Bent u een oudere of heeft u een kwetsbare gezondheid dan raden we u aan uw bezoek aan de milieustraat uit te stellen.

Inzameling Samen Circulair

Het Tweedehands Warenhuis in Oud-Beijerland zamelt op de zaterdagen goederen in op onze milieustraat, welke nog goed zijn voor de kringloop. Het Tweedehands Warenhuis heeft besloten om tot 31 maart 2020 geen goederen op onze milieustraat in te zamelen. Voor meer informatie over de inzameling van kringloopspullen kunt u terecht op www.welzijnhoekschewaard.nl.

Compostdag van de RAD

De RAD organiseert jaarlijks de Compostdag. Tijdens de openingstijden van onze milieustraat kunnen mensen op zaterdag 28 maart 2020 gratis compost komen scheppen. Vooralsnog hebben we besloten om de Compostdag wel door te laten gaan. Uiteraard houden we de berichtgeving van het RIVM nauwlettend in de gaten en volgen we verdere instructies op.