Per direct inrijverbod voor bouw-en vrachtverkeer Schuringsedijk Numansdorp

Numansdorp - centrum

Per direct mag al het vrachtverkeer (bouw-en vrachtverkeer) komende vanaf de Voorstraat en Molendijk niet de Schuringsedijk op. Nieuwe borden ter plaatse geven de gewijzigde situatie aan. Bouwverkeer mocht al niet over de Schuringsedijk. Nu geldt de regel voor al het zware vrachtverkeer.

Wethouder Harry van Waveren bleef klachten ontvangen van bewoners van de dijk. “Ik ben het nu echt zat dat bouwverkeer zich niet houdt aan de verkeersregels”, aldus de wethouder. “Met het aanpassen van de bebording en extra inzet van de Boa’s hoop ik de leefbaarheid en veiligheid voor bewoners te verbeteren. Ook moet het veiliger worden voor fietsers.”Nieuwe route voor al het vrachtverkeer centrum NumansdorpHet vrachtverkeer dat Numansdorp via de Voorstraat verlaat, gaat via de Molendijk richting de A29.
Hiervoor komen deze maand nog speciale routebordjes. Bouwverkeer voor de Torensteepolder gaat via Wethouder van der Veldenweg. Deze maatregel geldt in ieder geval totdat de Fortlaan open