Oud- papierinzameling Kikkershoek Oud-Beijerland

Al jaren kan men bij Sportpark de Kikkershoek terecht om oud papier in te leveren. De papiercontainers op het sportpark zijn vrij toegankelijk en goed bereikbaar, maar dat zorgt wel de nodige overlast. Op het terrein van sportpark de Kikkershoek ontstaat veel vervuiling van wegwaaiend oud papier. Het oud papier wordt vooraan in de container of zelfs buiten de container gezet, waardoor het oud papier wegwaait en het sportpark een slechte uitstraling krijgt. Bovendien hebben de vrijwilligers van de sportverenigingen veel werk aan het opruimen van het sportterrein.

Papiercontainers op eigen terrein De gemeente Hoeksche Waard, de RAD en de verenigingen SHO en Spirit hebben in goed overleg besloten om de papiercontainers te verplaatsen naar de eigen terreinen van de verenigingen. Hierdoor zal het sportpark er netter uitzien en is er betere controle op het aanbod van oud papier. De papiercontainers staan nu achter gesloten hekken en zijn alleen toegankelijk volgens de openingstijden van de verenigingen.

Meer informatie over het aanbieden van uw oud papier bij sportpark de Kikkershoek en de openingstijden, is te vinden bij de vereniging SHO via www.vvshow.nl of bij de vereniging AV Spirit via www.avspirit.nl.

Wilt u graag uw bedrijfsmatig oud papier en karton aanbieden? Neem dan contact op met de RAD via 0186 57 25 86 of mail naar info@radhw.nl.