NSVV op zoek naar Hoofd Opleidingen

NSVV

Naar aanleiding van het vertrek van de huidige Hoofd Opleidingen, Kor van der Heijden, is voetbalvereniging NSVV op zoek naar een enthousiaste Hoofd Opleidingen.

Kor van der Heijden heeft in januari j.l. besloten om na vijf mooie en succesvolle seizoenen bij NSVV te stoppen als Hoofd opleiding. Bij zijn aanstelling vijf jaar geleden heeft NSVV en van der Heijden een duidelijke ambitie afgesproken en dat was om de beste jeugdopleiding te worden van de Hoeksche Waard.
Vol enthousiasme is de Technische Commissie en Kor aan de slag gegaan om stappen te maken, door te ontwikkelen. NSVV kijkt met een zeer positieve blik terug op de samenwerking. Er is een zeer goede organisatie opgebouwd en de jeugdopleiding bloeit als nooit tevoren. NSVV is dankbaar voor zijn tomeloze energie, zijn betrokkenheid en zijn kennis.